Tante H

Tante H

søndag den 26. januar 2014

Hertil og ikke længere....


Jeg har desværre ikke mere garn....og det er på grund af det her.
 For nogle dage siden var Siga, springeren her i huset  meget interesseret i hvad jeg gemte i hjørnet af stuen. 3 sprit nye nøgler garn blev, sikkert i en fart, jeg var jo ikke hjemme så jeg ved det ikke med sikkerhed, viklet omkring de 6 spisebords stole. Siga har uden tvivl haft det rigtig sjovt men jeg blev nu lettere knotten da jeg så resultatet af hendes leg. Nu må jeg så vente til tirsdag med at få købt et nyt gråt nøgle garn så halskluden kan blive færdig.


Imens har jeg tænkt at kikke lidt i denne bog, der er nogle ting jeg gerne vil lære. Ex at hækle efter diagram...

Mon ikke jeg finder lidt garn der passer til det :)

 Ellers skal dagen bruges til at fejre min storebrors 60 års fødselsdag og selvfølgelig skal vi se en meget vigtig håndboldfinale, og det bliver rigtig festligt at gøre i min brors selskab, det ved jeg af erfaring ;)

4 kommentarer:

 1. Hvor bliver den flot, din halsklud :-) Men ærgerligt med Sigas "projekt". . . . God fornøjelse med bogen og læringen - og god fødselsdag til din bror. Og selvfølgelig: God kamp i aften!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde med kampen i aften, det er jo næsten i din baghave....

   Slet
 2. God kamp. Det bliver haardt her i huset. Helten er selvfoelgelig for Frankrig mens jeg hepper paa Dk. Pigerne som foeler sig som lus mellem to negle har advaret os om at de gaar i seng hihi.
  Hvor aergeligt med det garn. Ja hunden har sikkert haft det herligt. Toerklaedet bliver smadder flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lin ja det blev så nok ikke dig der jublede mest til den håndbold kamp....

   Slet