Tante H

Tante H

tirsdag den 8. januar 2013

Intet er så galt uden det er godt for noget....


Hold da op hvor er jeg træt af at være dårlig......Tænkte igår da jeg gik i seng, imorgen er det nok lidt bedre. Nej nej det var det så ikke. Hele dagen er tilbragt på sofaen mere eller mindre sovende. Når jeg var lidt vågen hæklede jeg lidt på babytæppet. Derfor kom jeg til at tænke på denne fine tegning som jeg tog billede af på toilettet i garnbutikken i Tempe, Arizona :) De havde en hel væk med sjove søde tegninger som vi garn fjollede mennesker kan grine lidt af.

Nu håber jeg så bare at imorgen er det nok lidt bedre....

8 kommentarer:

 1. Krydser for du har det bedre i morgen IIIIIH altså

  Ja hehe sådan en øde ø var da ikke det værste med den butik :o)

  SvarSlet
 2. Jeg fandt din blog, da jeg ville se om der var andre bloggere fra Sydhavsøerne. Jeg kan se vi bor i samme kommune, og har en del fælles interesser. Jeg har surfet lidt omkring hos dig, og har nu lagt mig som følger.
  Det er næppe nogen trøst, at mange er ramt. Vores søn har også ligget underdrejet en uge nu. Jeg håber jeg kan gå fri, selvom jeg har været på sygebesøg flere gange. Rigtigt god bedring til dig.

  SvarSlet
 3. Ja, så betyder det jo ikke noget at det er en øde ø;0)
  Håber du har det bedre imorgen:0)
  kh.Laila

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring....håber det trods alt er begyndt at gå lidt fremad :)
  Kh. Majbrit

  SvarSlet
 5. Håber du har det bedre når du står op idag!

  Ih, altså, jeg læste mange bøger om at strande på en øde ø, da jeg var barn, men dengang havde jeg da været ligeglad med garnbutikken......det er straks noget andet idag - det er jo lige før man kunne ønske sig væk til sådan en ø med sol og fred og ro til at strikke og hækle uforstyrret :-) Men ville nok gerne hjem efter en uge!

  SvarSlet
 6. that's funny! I like that, Heather x

  SvarSlet
 7. Rigtig god bedring Hanne. Du må se at blive frisk til vi skal en tur til Donny-land :-)

  SvarSlet