Tante H

Tante H

mandag den 3. december 2012

Donny Osmond


En del af det sjove når vi tager på vores musikture er at møde dem vi godt kan lide udenfor show salen. Igår lykkedes det så at fange Donny i 5 minutter. Han har efterhånden set os nogle gange så han kender os og vores danske flag.
Da jeg var 11 år arvede jeg min første singel plade med Donny Osmond efter min storebror. Og det blev altså begyndelse til et langt bekendtskab. Det var faktisk ikke altid lige sjovt at være Donny fan. Man blev drillet lidt. Donny og hans familie var alt for pæne til at være cool....Idag så mange år efter optræder han altså stadig. Det er ikke mange musik kunstnere som kan prale af en 50 år lang karriere.

Min interesse holdt altså ved. I mange år var det sådan bare gamle minder men da den første computer kom til vores hus var det første jeg googlede Donny Osmond og hold da op det er gået stærkt siden. Jeg så ham første gang live i London i 2005 og siden har jeg været til Show/koncert mindst en gang om året. De seneste år i Vegas og nu altså i Arizona.

Billedet her er lånt af en af mine rejsekammerater Gitte www.mukke.dk . Det er fra det sidste show vi så igår. Marie Osmond nævnte os danskere fra scenen, så vi fik flere kommentare fra det øvrige publikum efter showet. Folk er alligevel lidt benovet over at vi rejser den lange vej.
Den bedste sidegevinst ved denne interesse er alle de gode venner jeg har fået. Selvfølgelig flest i Danmark men også fra andre steder i verdenen.

Det sjov vi har på vores rejser er bestemt det halve af fornøjelsen.
Så stor tak til Britt, Gitte og Marianne for endnu en herlig tur. Jeg glæder mig allerede til den næste ;)

6 kommentarer:

 1. hej du.

  det lyder spænede
  men skal vi ikke lige snakke om det

  mvh.
  ?????

  SvarSlet
 2. Sjovt - Jeg var også helt vild med Donny Osmond, da jeg var mindre. Engang vi var blevet fotograferet i skolen (tror det var i 2. eller 3. klasse) fik vi et hæfte, hvor man kunne sætte billeder af hinanden ind i. Ved siden af mit billede, havde jeg placeret et billede af Donny - et jeg havde klippet ud af et blad. Synes lige jeg fik lyst til, at dele den historie med dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg havde ham i glas og ramme :)

   Slet
 3. oh look at you with Donny Osmond! and a photo!! glad you enjoyed yourself, Heather x

  SvarSlet
 4. We had a great trip Heather :)

  SvarSlet