Tante H

Tante H

onsdag den 15. juli 2015

Sommer tur med sol, sommer, is og køer


Sommeren viste sig fra den fineste side igår. Dejligt varmt, men ikke for varmt til en tur ud i det blå. 

Datteren, svigerdatteren og jeg startede i Stege på Møn. Der er hele sommerferien marked hver tirsdag. Det er rigtig hyggeligt og absolut et besøg værd. Om man kan gøre en god handel.....jo nogle af butikkerne havde da procenter på udvalgte vare men mon ikke de har det hver dag. De forskellige boder og genbrugsbutikkerne ved jo også godt hvad de vil have for deres ting.  Børne loppemarkedet var derimod billigt, der var gode ting at hente hvis man stod og manglede legetøj osv. Sidst jeg besøgte stedet købte jeg en del børnebøger, til de små mennesker som besøger mig. Der er jo heldigvis ingen købetvang og stemningen var helt i top og det var antallet af besøgende også. 


Vi besluttede os for at smage en Møn is. Og selvom de også havde en bod på markedet besluttede vi os for at køre ud til deres gårdbutik istedet.

Gården ligger så smukt ude på landet, ad snørklede og bakkede veje, ren Morten Korch landskab.

I gårdbutikken sælges der is som er lavet af mælken fra deres køer. Mindre end 8 timer efter køerne er malket er den friske mælk lavet om til is, det er friske vare må man sige.
her er et link til stedet

www.moen-is.dk

Det er absolut et besøg værd.
Hver dag fra kl 16 til 17 kan gæsterne se køerne blive malket, det så vi nu ikke, nu er køer ikke helt fremmed for os så det sprang vi over.


Isene smagte dejligt og de blev nydt med den bedste udsigt.


Staldene er åbne for gæster, så hvis man gerne vil klappe en ko er man kommet til det rette sted.


Svigerdatteren havde en lille snak med koen her :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar