Tante H

Tante H

lørdag den 17. januar 2015

My american dream


Da jeg var i USA sidste sommer besøgte jeg en herlig butik. 
www.quiltique.com
Jeg købte lidt forskelligt stof bla dette . Planen er nu at jeg vil lave puder til mit soveværelse. En symaskine og så mig er ikke det bedste par, så det bliver syet i hånden over pap.  Mens jeg sidder og syr  mindes jeg den bedste tur nogensinde med de bedste rejsevenner man kan tænke sig. Jeg drømmer selvfølgelig også om en ny tur til USA men kun tiden kan vise om der bliver mulighed for det. Der bliver helt sikker syet mange drømme ind i de puder derfor er det vel meget passende at kalde dem "my american dream " ;)


Min plan var idag at sove længe, som i rigtig længe.
 Sådan gik det ikke helt.
 Fik en sms fra datteren om nogle længe ønskede lamper som nu var at få i Netto. Datteren selv var på nattevagt og frygtede at de formegentlig meget eftertragtede lamper ville være udsolgt når hun fik mulighed for at handle. 
Jamen selvfølgelig står mor da op og kører i Netto med morgenhår og små øjne.
 Lamperne var ikke at se nogensteder....uh nåede lige at blive småhidsig. Fandt et stk personale og heldigvis var lamperne ankommet blot ikke kommet på hylderne endnu. Så jeg kunne glad vende hjem med lamperne og nu var jeg jo ligesom ret vågen, så hunden blev luftet og der blev bagt boller. Bollerne venter nu på at de yngste i familien står op, tænker de nok ikke får lune boller, der er intet tegn på liv fra første salen endnu.


Min lørdag ser sådan ud, patchwork, hækling og læsning. Krydret med te, lidt gåture og musik med Donny Osmond i baggrunden, for endnu et par shows med ham  er selvfølgelig med i min american dream :)

3 kommentarer:

 1. Lyde spændende med din puder, spændt på at se dem når du er færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til de er færdige :)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet