Tante H

Tante H

tirsdag den 28. maj 2013

Den 27 maj


Selvom jeg bor på en gammel gård med en dertil hørende gammel have, har jeg desværre ingen syrener. Heldigvis kender jeg et sted hvor der er rigtig mange og jeg må klippe så mange jeg vil. Igår blev sønnen og datteren sendt afsted efter lidt til vaserne inden gæsterne kom til boller og lagkage.     
" Vi vidste ikke lig hvor mange du ville have" sagde de da de kom tilbage......der var nok ;)


Dagens fødselsdagsbarn, nu 26 år.


Er den ikke bare yndig.
Asta har født, hun har bare gemt sine killinger.

6 kommentarer:

 1. Uhmmm...duften af syren. Elsker det og det samme gælder killinger. De er bare for søde og kattemødrer er ret kloge og dygtige til at passe på deres afkom.
  I min barndom, havde vi en kattemor, som ikke kun gemte sine killinger. Hun bar dem hen på nabogården og puttede dem der, til de fik øjne eller til de var så store, at de nærmest slæbte hen af jorden, når hun bar dem hjem igen :)
  Hav en god dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er utrolig med de katte. Vi har ellers masser af plads i stalden og faktisk rigtig langt til nærmeste nabo, så det er stadig en gåde hvor de er.

   Slet
 2. Ja okay, saa kom de lige med hele traeet hihi. Hjertelig tillykke med "knaegten". Kan man stadig kalde dem det naar de naar i den alder?????

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jo knægten vil han altid være :)

   Slet
 3. Syrener har en dejlig duft. De kunne da have taget roden med også, når nu de allegevel kom med et helt træ :-) Tillykke med sønnen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den skønneste duft. Jeg har plantet en hvid syren her for nogle år siden og i år er der endelig en smule blomster på så vi er på vej til at være selvforsynende :)

   Slet