Tante H

Tante H

fredag den 31. maj 2013

De firbenede her på Halskovgården


Er de ikke bare søde :) Berta er så god en misse mor, passer rigtig godt på sine små.


Her er Balto, han er 9 år gammel. Han er brugt rigtig meget på jagt så han er lidt slidt. Han kommer ikke længere med på jagter som  varer hele dagen.


Her er Noa. Noa er 7 år og min hund, Noa og jeg går ind for den frie opdragelse. Vi kunne ikke enes med vores hundetræner, det var Claus ;) så det blev sådan lidt laissez faire. Noa tror stadig hun er en hvalp :)


Anna Belle som måtte så meget igennem sidste år er 6 år. Hun er som de fleste gravhunde, en stor hund i en lille krop.


Zika er 8 mdr, hun er en af hvalpene som min søns hund Bella fik.  Zika blev ikke solgt så hun flyttede med sin mor og sin bror da Mads og Line flyttede tidligere på året. 3 hunde i et ikke så stort hus var lige i overkanten så Mads har foræret Zika til lillebror Mikkel.

Så mangler der kun Asta og hendes killinger.....Asta gemmer sig stadig, vi ser hende kun lige når hun kommer for at spise.

8 kommentarer:

 1. hvor er de fine ..... alle sammen :) sidder her og savler over killingerne .... NEJ - jeg skal ikke ha en - ej heller to ;)

  SvarSlet
 2. They are all so adorable.
  Hugs to you,
  Meredith

  SvarSlet
  Svar
  1. I just couldnt live without animals, maybe fewer ;)

   Slet
 3. Nååååå - hvor er de nuser de små killinger <3 Resten af de firebenede ligeså :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er så søde og jeg håber virkelig vi finder nye hjem til dem for vi skal ikke beholde dem...

   Slet
 4. Man smalter jo foran saadan en lille stak killinger. Hunde, jeg er hundetosset. Vi har dog kun en for vi bor i lejlighed. Men hvor er de bare soede. Balto med de kloge oejne,Noa den legesyge, Anna-Belle med beskytteroejne, og Zika der ser meget afventende ud. Maaske er der en bold i naerheden????????

  SvarSlet
  Svar
  1. Lin du har læst hundene meget fint :)

   Slet