Tante H

Tante H

søndag den 21. oktober 2012

Nye pusser......

 
I Tønder købte jeg nye hjemmesko, eller pusser som de kaldes der :) Min datter var barnepige i Sønder Jylland i 11 mdr og har bidraget med nogle udtryk som jeg ikke kendte før. Feks hvordan skal man vide at bom er det samme som slik.....hvis man ikke lige er derfra.

Jeg købte også et par støvler og et par sko i Tønder. Kender I mon det, man kommer til en anden by end der hvor man plejer at handle og så er udvalget MEGET størrere......Så også et par andre støvler i skoringen men nej nu havde jeg købt 3 par så det var nok og Skoringen har vi her i Nykøbing F også. Men nej lige den model havde de altså ikke i min butik øv øv øv . Det har jeg så gået og ærgret mig over den sidste lille uge. Hurra for nethandel, nu er de bestilt og jeg regner med at have dem tirsdag :)

Jeg var også i en garnbutik, Fandt garn til en lille vest str 3 år men de havde ikke opskriften og jeg kan altså ikke strikke uden opskrift så det blev kun til en hæklenål str 8. Desværre ikke i ynglings mærket Clover, de laves kun op til str 6.

3 kommentarer:

  1. Your new slippers are pretty and look warm. I like the colors you are using in your new project, perfect for fall. Heather

    SvarSlet
  2. Sikke nogle skønne pusser - Godt der er noget der nedder nethandel ;O))

    SvarSlet
  3. UPS...... nedder = hedder ;O))

    SvarSlet