Tante H

Tante H

søndag den 8. december 2013

så blev det december


For nogen tid siden købte jeg BLOG bogen af Julia Lahme. Tante H her er jo gået helt i stå så jeg tænkte at lidt gode ideer udefra måske kunne hjælpe. Men så var det lige at jeg stiftede bekendtskab med Kriminalassistent Louise Rick, der røg de 14 dage . Jeg slugte alle bøger i rap og ønsker mig nu den foreløbig sidste i rækken til jul eller fødselsdag, begge dage nærmer sig jo......

Julestemningen drukner lidt i gråvejr og arbejde.
 Der er stadig så mange nye indtryk næsten daglig på jobbet. På torsdag skal jeg på tur med en klassekammerat, det glæder jeg mig til, måske det kan få julestemningen lidt frem...Jeg strikker dukketøj lige nu.
 Vores lille Theresa ønsker sig dukketøj og selvfølgelig går Tante H igang. Sammensyninger og strik af mini sokker lader jeg oldemor, min mor, om. Denne lille kjole er færdig lige om lidt, og så bliver der slået op til noget nyt. Hvad ved jeg ikke, det er bunken af garnrester der afgør det. Jeg lader mig inspirerer af Arne og Carlos dukkebog og gamle babyborn opskrifter.
Min praktikperiode i special området er ved at være slut. 8 vagter er der tilbage, idag er sidste weekend vagt. 
2 januar er det tilbage på skolen, om jeg glæder mig.....næ ikke rigtig. Jeg glæder mig bare til det hele er slut og jeg forhåbentlig finder et job.

6 kommentarer:

 1. Naar man faar fat i en god bog.......Dén kender jeg alt til. Jeg har engang maattet saette vaekkeuret til saa jeg kunne naa at hente boernene i skole, for boegen var bare saaaaaaa spaendende.
  Den blogbog maa du godt give et referat af naar du engang faar den laest (smil). Denlyder intrigerende.
  Dukketoej,godt du kan faa din mor til at sy alt det smaateri sammen haha.
  Hvordan har Falster det efter stormen?????

  SvarSlet
  Svar
  1. Lin, stormen var ikke så slem ved Falster, andre steder i Danmark står det anderledes til. Selvfølgelig er der væltet træer ned i skoven men det er til at leve med

   Slet
 2. Der er næsten intet bedre end en god bog :-) Jo, strikketøj og hækletøj er også nemt at fordybe sig i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja strik og andre nørkelerier så flyver tiden :)

   Slet
 3. I hope you show the doll when you are done!!
  xo Kris

  SvarSlet
  Svar
  1. I will show you after christmas Kris :)

   Slet