Tante H

Tante H

søndag den 3. november 2013

November


Så blev det November, med regn, mørke og storm.
Og for mig dukkede der et behov op som jeg ikke kendte til for bare 2 måneder siden. Filofax...kalendere i alle mulige størrelser, farver OG prisklasser.
Jeg er vild med dem. Har 2 nu og en 3 er måske på vej :)
IM HAPPYJeg får altså ikke hæklet eller strikket noget som helst. Det er som om at det med skiftende arbejdstider gør at jeg ikke rigtig får en rutine ind i dagligdagen.
 Praktikken slutter til jul så måske jeg kan komme igang igen. 
Lidt brevskrivning bliver det dog til. At skrive og modtage de skønne breve er så hyggeligt.


Skoven for nogle dage siden


Forresten så skal der altså gang i hæklerierne. Til maj kommer der en lille ny fætter eller kusine i familien. 
Tante H glæder sig :)

4 kommentarer:

 1. Flotte kalendere. Og saa saetter de lidt farve paa hverdagen. Det kunne vaere jeg skulle pifte min kedelige orange lidt op. God ide. Dejlige billeder fra skoven. Haaber at stormen ikke har beroert jer saa meget.Vores genbo fortalte mig at et af vores grantraeer har taget sig en tur. Surt show.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lin, ja meget af det sjove for mig er at sidde og nusse med div papier :) Nej vi slap billigt gennem stormen. Selvfølgelig er der lidt væltede træer i skoven men ikke lige ved os. Øv med jeres grantræ..

   Slet
 2. Hvad skal du dog med 3 filofax?? ideen er jo netop at en opfylder ens behov (man putter bare flere sider og faner i den) ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis bare det var så vel......den lille jeg har nu bruges som pung, den anden som min daglige kaldender i skolen og på jobbet. Den store som jeg ønsker mig vil være til mere private skriblerier og vil ligge her hjemme :)

   Slet