Tante H

Tante H

søndag den 22. september 2013

Lidt nyt...Der er stadig ikke meget liv her på bloggen, energien bliver lagt et andet sted. Der bliver heller ikke nørklet så meget og så giver det jo sig selv at der ikke er så meget at vise frem. Jeg har en uges fri nu så mon ikke datterens tæppe bliver færdigt. Jeg er vel halvvejs med sammenhæklingen og så lige et par omgange kant så er den ged barberet...

Jeg laver stadig græskar indimellem.  Er også startet op på endnu en halsklud, men farverne fanger mig ikke rigtig så det går ikke så stærkt, hvem ved måske går det helt i stå og bliver trævlet op..


Brevskrivning derimod, det er der fuld gang i. Det er så sjovt at finde små ting rundt omkring som kan bruges til at pynte brevene med. Nogle af de breve jeg modtager er de rene kunstværker.


Fra en veninde i USA har jeg fået to smashbooks. Det er en form for scrapbooking. Nu er jeg ved at samle billeder til første bog. Planen er at den skal omhandle min sidste tur til SF.

8 kommentarer:

 1. Tænk sig - det virker meget som her :). Ingen tid til nørklerier, og det der er gang i fanger heller ikke rigtigt min interesse. Dog har jeg "lovet" mig selv at jeg SKAL være færdig med det igangværende projekt før jeg starter op på det nye (og meget mere spændende) som ligger og venter ;). Rigtig god friuge hefra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må vejret der gør det Merete :)

   Slet
 2. Lidt liv er der da :-) Dine nørklerier ser hyggelige d :-)

  SvarSlet
 3. I love the pumpkins! Love that you hand write letters too!! A lost art indeed!
  xo Kris

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Tak for det Karina :) Årets høst er ved at være færdig, de sidste sendes ud i denne uge :)

   Slet
 5. Jamen saa maa du have en rigtig dejlig fri-uge. Dine graeskar er saa sjove. Saa er du parat til halloween.

  SvarSlet