Tante H

Tante H

søndag den 10. marts 2013

Ingen uventede gæster idag...


Gevaliaen til uventede gæster er pakket væk for idag. Vi er sneet inde.....
Det er sikkert meget charmerende at bo på landet men når vi skriver Marts og vi så er sneet inde ja så ønsker jeg en bolig nærmere byen eller bare tættere på en vej som bliver ryddet.


Nå godt det er weekend og skolen ikke kalder. Idag går vi så glip af en fødselsdag med lækkerier men vi er så heldige at vi bare er inviteret til den "rigtige" fødselsdag på tirsdag :)


Fint ser det ud men synes jeg har set nok sne for denne gang.


Træet som væltede forleden er nu skåret op. Som det ses er det jo ikke fordi vi har fået voldsomt meget sne men med den storm vi har bliver det bare blæst hen hvor det generer mest muligt.


5 kommentarer:

 1. Det er lige før I har mere sne end os i Grønland - i hvert fald de steder, hvor det har lagt sig. Netop De dage kan jeg godt forstå dit ønske om at flytte tættere på vejnettet, men ellers ikke :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kom bare lige forbi.
  Hold da op hvor har i meget sne.
  Her drysser sneen også ned i dag, det blæser kraftigt og det er bidende koldt.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig søndag.

  SvarSlet
 3. Der blev jeg godt nok overrasket. Vi har haft en solrig dag, med lidt, meget lidt, snesmåtteri. Ikke noget der lignede noget, som kunne blive til vedvarende. Jamen, så er der anledning til at få fyret op i brændeovnen og tændt en masse stearinlys ;-)

  God snefyldt søndag :)
  Knus

  SvarSlet
 4. Jeg har været ude at gå, og det er bidende koldt, men kan hverken se noget for sne eller vind.

  SvarSlet
 5. Dine billeder ligner også vejret, som det er hos os på Ærø i dag. Her er ingen ude... men det værste er stormen. NU må den godt holde op.
  Fortsat god søndag.

  SvarSlet