Tante H

Tante H

lørdag den 11. juli 2015

Milde lørdag


Her har jeg tænkt mig at tilbringe det meste af lørdagen. Solen er fremme igen, det lufter kun en lille smule så nu skal sommer kuløren friskes op .

Jeg har medbragt lidt af hvert så jeg ikke behøver at bevæge mig meget.....garn til lidt af hvert. En sort pen og papir hvis pludselig der er en doodle der absolut må ud :)
En bog og lidt vand. 
Annabelle følger helt automatisk med. Hun smider sig midt i solen for derefter ret hurtigt at rejse sig pustende og stønnende af varme for at søge skygge. Sådan fortsætter det så længe jeg er ude.


Jeg hækler striber af rester. Jeg elsker det ensformige, de rytmiske bevægelser når det er lige ud af landevejen uden at tænke på andet end hvornår slipper garnet op og der skal trækkes en anden farve op.
Jeg forstår godt at hækling og strikning kan virke godt som terapi mod stress .

 Der tænkes mange andre gode tanker ind i sådan et tæppe. Måske er det derfor jeg har så svært ved at forære tæpperne væk selvom jeg absolut hverken mangler eller behøver flere tæpper.


Oprah Winfreys bog - Hvad jeg ved med sikkerhed læste jeg i min ferie. Jeg har den dog allerede fremme igen. Den er skrevet i små overkommelige kapitler og den giver en masse at tænke over.

Kapitlet om klarhed starter sådan her :

Sig først til dig selv, hvad du gerne vil være,
og gør dernæst det, der skal til....

Ha en rigtig dejlig lørdag


2 kommentarer:

  1. Lyder som en hyggelig og god lørdag.. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. lige som en lørdag skal være indimellem ikk Inge :)

      Slet