Tante H

Tante H

søndag den 5. juli 2015

Hvad en fælles interesse kan føre til....


Som 10 årig arvede jeg denne plade med Donny Osmond efter min storebror. At det skulle blive starten på noget som stadig er en del af min hverdag på en snørklet måde, ja hvem kunne have gættet det.

I skolen kunne man godt blive drillet lidt fordi man var fan af Donny Osmond, men det havde også sine fordele, jeg kunne altid få billige plakater med ham, de andre gad nemlig ikke eje dem ;)

Kun en veninde var lige så bidt af The Osmonds som jeg, vi var sammen dag og nat i flere år. Venskabet gled ud men vi har fundet hinanden igen via den fælles interesse.

Som tiden gik blev Donny Osmond skiftet ud med lidt lettere tilgængelige unge mænd, men helt glemt var han aldrig.


Mange år senere tog jeg toget til Jylland for derefter at flyve til London til min første koncert med Donny. Jeg tog afsted med nogle helt fremmede kvinder og kom hjem med nye venskaber, alle med en fælles interesse. Flere gange har det lydt, "mit hjem er åbent kom bare forbi, du ved hvor sengen står."


Senere har den fælles interesse været årsag til mange dejlige rejser, flest gange til USA men England, Holland og Canada er også besøgt.


Der er holdt 50 års fødselsdag i et fantastisk landskab.


Nogle af venskaberne har udviklet sig så vi også mødes uden Donny Osmond er indblandet. 
Nord, syd, øst og vest Danmark er besøgt på dejlige miniferier.

I det sidste år hvor mit liv har ændret sig en del og økonomien til tider har været en anelse stram kommer jeg alligevel rundt :)

Fx bliver der ringet....Jeg skal en tur til Jylland i nogle dage, jeg køre uanset hvad så vil du med og holde mig med selskab, det koster ikke en krone.... Eller de besøgende kommer til mig med godt humør og taskerne fulde af gode sager.

Jeg får besøg af dejlige kvinder som jeg aldrig ville ha lært at kende hvis ikke det havde været for den fælles interesseSenest har den fælles interesse medført en skøn ferietur til Mallorca. En uge i noget der for mig mindede mest om paradis. Batterierne er ladet op. Der blev snakket, læst og hæklet, for det viser sig jo at vi har meget mere til fælles.

Om 12 dage går det løs igen, jeg får besøg fra Jylland og djævleøen :)

Alt det der startede med a teenage in love, en brun øjet dreng der sang godt, har virkelig udviklet sig.

Ps. og så har jeg slet ikke nævnt alle de udenlanske venskaber, kvinder der har åbnet der hjem for os.

Hurra for venskaber, skabt på den ene eller anden måde.

5 kommentarer:

 1. Jamen, det er jo så sandt som det er sagt:-) kan tilslutte mig din sidste kommentar. Godt, du vovede at sove sammen med os dengang fo mange år siden:-):-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lidt af et sats Maj-Britt ;) men ih hvor var det sjovt og har været det lige siden

   Slet
 2. Fuldstaendig enig. Havde det paa samme maade med Cliff Richard ( billige plader, plakater osv) det kom dog aldrig saa vidt som med dig.
  Sangen du naevner husker jeg som " go away little boy" men har ingen erindring om hvem som sang.

  SvarSlet
  Svar
  1. næ det var så go away little girl :) næ jeg havde heller ikke drømt om at det skulle komme så vidt. Men jeg nyder det big time

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet