Tante H

Tante H

fredag den 26. september 2014

Lige nu....


Lige nu er min weekend startet, og den er startet på bedste vis.....en god stor kop chai, strikketøj ja hele 2 projekter er igang og nr 3 og måske nr 4 er i tankerne. Det bliver en dejlig weekend. Ingen planer, jo forresten så kommer udlejer med et nyt komfur imorgen men det kan vel ikke vare længe at få afleveret det.


Jeg nyder min lille plante i vinduet, husker ikke hvad den hedder, husker kun at den ikke må tørre ud så det prøver jeg at undgå. Jeg nyder at sidde her og kikke ud i min lille gårdhave, tænker på hvordan her mon ser ud når og hvis den første sne falder....


lige nu plukker jeg dog stadig friske tomater, luksus lige at kunne tage en håndfuld til rugbrøds maden.


Og så lader jeg mig inspirerer af alle de gode blogs der findes rundt omkring i blogland, blandt andet hende her The Puk Projekt. Jeg tænker jeg skal have skrevet et par breve i weekenden, det er så hyggeligt og endnu hyggeligere når man modtager et igen.

8 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. syntes det er en hyggelig tid nu der er dømt inde hygge med håndarbejde m.m. Dejligt med stadig tomater fra haven, nyder også selv mine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg elsker også denne årstid :) hygge det er lige mig ;)

   Slet
 2. Lyder godt nok til at blive en herlig weekend! Hm, måske man skulle plante lidt tomater næste år? Det er da luksus at kunne plukke selv. Nyd dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tomat planten stod her da jeg flyttede ind i August men jeg skal helt sikkert have en plante igen næste år :)

   Slet
 3. Babystrik på pind 3 lokker også med mange søde modeller. Jeg mangler desværre babyer... Er det ikke den plante, der hedder "prikker i luften"?. God og fredelig weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja der er så mange søde modeller i den bog, faktisk kun søde modeller :) jo prikker eller pletter i luften det har jeg hørt fra andre via FB så det må være rigtigt. Også god weekend til dig Susan

   Slet
 4. Rigtig skønne billeder.... jeg er lidt vild med din plante, den er super flot.
  Jeg er sikker på du nok skal få en god weekend, men vil alligevel ønske dig en god af slagsen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er så fin den lille plante. Jo tak weekenden var dejlig en rigtig doven en af slagsen

   Slet