Tante H

Tante H

torsdag den 30. januar 2014

Nu skal der lige slappes af i et par dag....Det er rigtig koldt derude men kulden er ikke det værste, det er stormen. Den får nemlig sneen til at lægge sig der hvor den ligger allermest i vejen. Vi har jo faktisk ikke fået særlig meget sne men rigeligt til at det kan fyge og lukke veje. Her på landet køre sneploven jo ikke så ofte, så hver morgen i denne uge har det været med spænding jeg er kørt afsted til skole, der var et projekt som skulle skrives så afsted skulle jeg. Imorges måtte en 4hjulstrækker bane vejen for mig. Nu er projektet færdig og jeg holder weekend. De næste par dag vil jeg ikke tænke på skole/projekt men søndag begynder tankerne nok at kredse omkring fremlæggelsen.


Jeg er så heldig at vores lille Theresas forældre spiller badminton i byen nær os. Så de sidste onsdage har jeg haft fornøjelsen af besøg af den unge dame mens forældrene sveder i hallen. I weekenden fik jeg en bestilling på grydelapper til legekøkkenet, den unge kok brænder fingrene på gryderne og det går jo ikke. Igår fik hun så lapperne og et køkken håndklæde med hjem, et par bukser til dukken var også blevet færdige.


Det gik jo meget godt at hækle efter diagram, faktisk meget nemmere end jeg troede, men det fanger mig bare ikke rigtigt...
Jeg er stadig mest til de hæklede firkanter. Årets tæppe er igang og det bliver et reste tæppe. Der skal ikke købes nyt garn foreløbig.

4 kommentarer:

 1. Ønsker dig en dejlig lang weekend <3

  SvarSlet
 2. Du har helt ret, det er ikke kulden der er den værste.. Det er al den blæst, der gør det så bidende koldt.
  God weekend hos dig.

  SvarSlet
 3. Også god weekend til dig Inge :)

  SvarSlet