Tante H

Tante H

søndag den 5. juni 2016

At bo i lejlighed...


At bo i lejlighed er ikke helt nemt når man  hele sit liv har været vant til hus og have. Det er især haven jeg mangler. Hele ugen har jeg klaret mig med dejlige soltimer på legepladsen på jobbet og gåture med Annabelle. 

Igår var det lørdag og VARMT. 

Efter først at have spist frokost med en veninde i det fri, været på stranden med hende og hendes barnebarn endte jeg så hjemme i lejligheden og det var stadig varmt.....

Så måtte jeg ud på svalegangen og lufte videre. Jeg bryder mig absolut ikke om det, at sidde der med trafikken nede på vejen, naboer der kommer og går, heldigvis er vi kun 3 på min etage, så det er jo faktisk begrænset hvor mange der kommer forbi..... og når alt kommer til alt lægger dem på gaden nok slet ikke mærke til at jeg sidder deroppe :)
Annabelle nød også luften, vi træner i at blive på måtten uanset hvad der sker.....der skal lidt flere træningstimer til skal jeg hilse og sige...

1 kommentar:

  1. Halloej, jeg er da gaaet glip af en del omvaeltninger i dit liv. Tillykke med lejlighed. Man vaenner sig til det, men der kan altsaa godt gaa lidt tid. Saa fat mod og vaer taalmodig. Hvor er du saa kommet henad??? Selve Nykoebing??

    SvarSlet