Tante H

Tante H

fredag den 21. august 2015

Tiden går med lidt af hvert


Hurra for rester og mikro ovn....
Jeg kan ikke fordrage at lave mad og jeg indrømmer gerne at det ofte....meget ofte.......alt for ofte ender med en rugbrøds mad eller havregryn.
Når det så sker at jeg svinger gryderne her i det lille gule hus så bliver intet smidt ud, alle rester som fryses kan, bliver frosset ned.
Så  idag blev en pose kødsauce hevet op og varmet i mikro ovnen.
Da jeg måske ikke helt får dækket alle vitamin behov spiser jeg dagligt min ginsing pille og som noget nyt er jeg begyndt på denne ingefær med gurkemeje pille.
 Den skulle være rigtig god til muskel/led smerter , jeg krydser fingre og håber at den kan  hjælpe bare en lille smule på de smerter jeg har sådan rundt omkring.


Jeg er heldigvis i job igen.
 15 timer ugentlig på kontrakt, godt nok på ukendt tid, og med en masse vikar timer ved siden af. Indtil videre har jeg haft rigelig med timer. Jeg håber selvfølgelig på at finde et fast fuldtids job, men indtil det sker er jeg lige der hvor jeg helst vil være.

Den ene dag jeg kom hjem fra job, var der ankommet en stor pakke fra det jyske, en masse garn rester som nu forvandles til striber....


Foreløbig måler det 132 cm x 88 cm.


4 kommentarer:

 1. Godt at være god til rester og undgå madspil. Vi har vist "madspilt" meget mad, da vi boede sammen med både børn og mine forældre. Nu er vi kun mig og min mand tilbage - og så er det altså lettere at bruge rester, og jeg er helt stolt over hvor lidt vi smider ud :-)
  Er det et tæppe du laver? Fint ser det ud. Garnrester skal nemlig også bruges :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susan ja det er et tæppe, hvor stort det ender med at være må tiden vise. Jeg ved kun at aller rester ikke skal bruges for jeg har nemlig allered planer om et reste tæppe mere :)

   Slet
 2. Jeg har også altid frosset rester ned, så her i huset er der heller ingen madspild.
  Tillykke med jobbet. Dejligt at det lykkedes for dig.

  SvarSlet