Tante H

Tante H

onsdag den 24. april 2013

Mine 3 favorit ting at gøre......


At hækle, at læse og at bage :)

Lockout tæppet vokser desværre stødt og roligt. Idag besøgte jeg en veninde og fik tiltusket mig nogle bomuld garns rester.

Bogen " The key is love" af Marie Osmond har været ventet længe og den skuffer ikke. Og indholdet af bogen fortæller, hvad vi jo nok alle ved, men sommetider glemmer, at selvom man har lidt mere på kistebunden end så mange andre ja så går man ikke gennem livet uden ups and downs. 

"Hello cupcake" er jeg vild med. Har haft kik på den længe, fandt den så i Netto til 40 kr,  så bliver det vist ikke billigere :) Måske der skal prøves et par opskrifter i weekenden....
2 kommentarer:

 1. Det er lidt sjovt, du lige har læste Marie's selvbiografi, jeg er igang med Donny's - "Life is what you make it", og den er også rigtig god og kan klart anbefales også.

  P.S. Jeg vil gerne have indstillingen - Navn/URL også, da jeg blogger uafhængigt. Var det noget, du kunne ændre, så jeg fremover kan smide en hilsen?

  Med venlig hilsen

  Deborah
  http://deborah.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Deborah
   Ja Donnys bog er også super god, giver et noget andet billede af hele hans liv. De to mennesker er så søde og rare og jeg glæder mig ganske meget til jeg skal over og hilse på igen. Det med indstillingen aner jeg intet om, jeg skal forsøge at få hjælp hos min svigerdatter. Håber du kikker forbi en anden dag.

   Slet