Tante H

Tante H

onsdag den 17. juni 2015

Jeg er ude i noget grums.....


Jeg har jo strikket karklude i nogen tid men det går bare ikke så stærkt, jeg må erkende jeg er bedre med en hæklenål. Takket være Lise fra halager.blogspot.dk er jeg nu igang med at hækle karklude og det går meget bedre. 
Den her hækles i et mønster der hedder Grums.


Grums hækles sådan her:

ex antal lige masker slåes op

1 rk: 1 stgm i 2 lm fra nålen, 1 fm i næste maske, 1 stgm i masken efter . Dette gentages hele vejen hen. Vend med 1 lm som jo er første m på næste række

2. rk Nu hækles modsat altså fm over stgm og stgm over fm. Der vendes altid med en lm som jo er første maske på næste række :)

Disse to rækker gentages til karkluden har den ønskede størrelse.
Luk af.

Jeg har valgt at hækle i garn fra Hjerte, Blend/Tendens
Det er 50% bomuld og 50% acryl. 
Jeg synes det er mere behageligt at hækle med end ren bomuld og så findes det bare i så mange flotte farver.
 Sidst men ikke mindst er det knap så dyrt som min absolutte yndlingsgarn nemlig Pima bomulden og det er ikke uvæsentligt når man er på dagpenge....


www.hjertegarn.com


















tirsdag den 2. juni 2015

Lige nu.....


Jeg er arbejdsløs igen. Ansættelsen ophørte som jeg vidste den ville gøre på et eller andet tidspunkt. Nu prøver jeg at nyde at det er i sommerperioden jeg " har fri ". Jeg venter så bare på at sommeren indfinder sig. Her til morgen småregner det og himlen er lidt grå, men det bliver bedre op af dagen, det er jeg sikker på....


Mens det regner så doodler jeg.
 Jeg er blevet bidt af at tegne. Sjove små figurer eller blomster hvad der lige må falde mig ind når pennen rammer papiret.
 Jeg har papir og små bøger i lækkert papir, en sort pen og nogle enkelte farver og så er det ellers bare igang. Tiden løber når jeg doodler, sommetider glemmer jeg at tænde tvet eller pludselig er klokken nær midnat, og det er ellers langt over min sædvanlige sengetid.


Indimellem strikkes der også.
Jeg har gjort klar til ferie/fly strik. Jeg skal nemlig en uge til syden men mere om det senere.
Jeg strikker i bomulden Havblik fra www.tantegroen.dk.
 Hjemmestrikkede karklude så jeg ikke længere bidrager til den store plastik ø som ligger et eller andet sted derude. 
 Jeg har som så mange andre brugt de billige lyserøde-blå-gule karklude. Men ikke mere efter jeg hørte at der også er plastik i dem.