Tante H

Tante H

mandag den 16. marts 2015

Mandag.........


Mandag det er lige hvad det er og jeg møder sent idag, så selvfølgelig har jeg gang i garnet.

 Nyder synet af vintergækkerne som synger på sidste vers, både her og ude i naturen men pyt med det der er andre forårsblomster som snart vil myldre frem.


I weekenden havde jeg besøg af et par dejlige veninder fra Jylland.
 Udover snak og grin blev det også til en tur til Møns klint. De to seje jyder tog turen ned til stranden, jeg blev oppe, hoste og dårlig vejrtrækning var ikke lige en god kombination med flere hundrede trappetrin.


torsdag den 12. marts 2015

Jeg klager ikke.....


og dog.....jeg er så træt af at være forkølet, have ondt i halsen, hoste og være hæs som en gammel havnearbejder.
Jeg elsker mit job, er dagligt omgivet af søde livlige OG snottede små børn. Siden oktober har jeg raget enhver baktusse til mig,  og tro mig jeg spritter hænder osv . 
Ondt i halsen hele tiden, forkølet on and off....mest on. Nu har hosten så sat ind og i morges måtte jeg overgive mig. Stemmen var væk. Jeg kravlede under dynen igen og vågnede først lidt over 12.....hvabehar.....ja jeg må have trængt til det. 



Nu er der friskpresset appelsin og citron, derefter kamillete med honning. Noget må der gøres. Juicen er dejlig, teen...ja jeg er ellers tedrikker men kamillete og honning det er ikke det bedste jeg ved, men kan det lindre så må det ned.

Er der andre gode råd?
Jeg er fint dækket ind af vitaminer, så det investerer jeg ikke mere i.

Imorgen får jeg besøg fra Jylland og det ville godnok være ærgerlig hvis jeg kun kan deltage med tegn og mimik.

Kom nu forår så jeg kan blive rask

tirsdag den 10. marts 2015

Im singing in the rain.....


At jeg elsker regnvejr ville være den største løgn at skrive her. Jeg hader regn især hvis jeg er tvunget ud i det og er det så koldt oveni, ja så kan jeg ikke se noget som helst charmerende i det. Med mit job som jeg er ualmindelig glad for følger altså mindst 2 timer udeliv hver dag. Nogen siger der findes ikke dårligt vejr kun dårlig påklædning.....min påklædning er fin, jeg hverken fryser eller bliver våd men jeg bryder mig bare ikke om regn.

Indtil videre tyder vejret på at der bliver vådt på legepladsen idag. 

Jeg kan så alligevel gå og glæde mig lidt der i regnen, over mine fine lyserøde/lilla stedmoder blomster som står og venter på at blive plantet ud. Når jeg bliver træt af at tænke på blomster kan jeg  tænke videre på mit indkøb fra igår.....3 par bukser til 300 kr ialt, herlig pris så kan jeg også være med :)


Ha en dejlig måske regnfuld tirsdag

søndag den 1. marts 2015

Så blev det marts


Februar har ikke lige været min måned.
 Jeg lå syg en uge, halsen har gjort ondt hele måneden, jeg kan ikke slippe forkølesen og stemmen er hæs og jeg hoster. Og for at det ikke skal være løgn driller ryg og lænd også, så marts kan sådan set kun blive bedre på den front.
Februar blev også måneden hvor Danmark oplevede sit første terror angreb. Det måtte jo komme tænkte jeg. 
Jeg skal ikke komme med de store ord og meninger her, blot vil jeg sige jeg er glad for at jeg ikke har behov for at vise omverdenen hvad jeg tror på, det holder jeg for mig selv.


Første forårsdag, ja det ses ikke lige på vejret. Lufteturen med lille annabelle foregik i regnvejr ja der var faktisk lidt slud også.


Vel hjemme efter turen har jeg slået mig ned i sofaen med garn og hæklenål.


Det er 2015 projektet der er igang, lapper i alverdens farver. Der bruges bare garn fra gemmerne. Rasmillas ynglings garn  www.rasmilla.dk som også er blevet mit ynglings garn.


Alt garn bruges så der er både store og små firkanter.