Tante H

Tante H

fredag den 29. marts 2013

Glædelig Langfredag


Må fredagen bliver ekstra lang....
Jeg har en del planer for dagen idag så et par ekstra timer kunne bruges :)
Er stået op til det fineste snevejr, ja i år varer julen sandelig  lige til påske.
Hæklenålen er lagt for en stund og der er gang i de fine strømpe pinde, nej nej jeg strikker ikke strømper, det har jeg opgivet. Derimod er  jeg gået igang med et lille projekt fra Arne og Carlos nyeste bog.  At læse og forstå en strikke opskrift er for mig en udfordring af de store, men de to herlige gutter forklarer sig nu meget godt. Selve bogen har jeg lånt ud og glemt at hente......men jeg havde taget kopi af mit projekt så nu er der en lille hippie på vej her til Halskovgaarden




En ny halsklud blev færdig igår. Merino er den lavet af og varmer dejligt på en hals som desværre gør lidt ondt idag.


Jeg er blevet ret vild med det mønster og jeg ved at der vil komme mange flere i den stil. Jeg har også planer om et babytæppe i det mønster. Ensfarvet og så blødt så blødt :)

onsdag den 27. marts 2013

Klar parat påskeferie...


Efter en kort skoledag er det endelig blevet tid til påskeferie. Der er ingen planer, jo en lille påskefrokost for mine forældre og de unge mennesker på søndag.

Jeg pynter ikke op til påske......ingen regler uden undtagelser vel ;)
Den lille familie her lavede jeg for et par år siden, strikkede i uld og derefter i vaskemaskinen. De har vist ligget lidt i klemme det sidste år, så de skal lige rettes lidt til.


Jeg lovede ellers at der ikke kom flere sne billeder men lige et mere fra " baghaven"

søndag den 24. marts 2013

Endelig ude...


Så blev vejene omkring os også åbnet. Jeg har ellers ikke noget imod at være hjemme, men når man ved at man ingen steder kan kommer, er det ligesom noget andet ikk...


Vi var en tur ved stranden, meget flot og meget koldt.




Håber det er de sidste sne billeder i denne omgang


Ved feriekolonien.


Der plejer at hænge en masse badetøj og håndklæder men det er lige tidlig nok :)

lørdag den 23. marts 2013

Baby tæppe endelig helt færdig..

Så blev tæppet endelig færdig. Det er til datterens veninde som nedkommer i Maj og ikke April som jeg havde forstået. April eller Maj nu kan den lille pige bare komme, tæppet er klar. Lidt større end jeg havde planlagt, men nu var lapperne ligesom lavet ikk...


Nu går jeg så igang med alt det andet jeg har gang i. Der bliver ikke købt noget nyt garn foreløbig.

fredag den 22. marts 2013

Hundelufter.....


Vores søn som for nylig er flyttet hjemmefra har stadig 2 hvalpe tilbage. De kan ikke rigtig være alene hjemme i huset endnu så indtil han får lavet hundehus/gård er de i dagpleje hos os.



De skal jo luftes og så kommer kameraet selvfølgelig med.


Vores to venner fra haven .


Sigga og Arnold i fuld gang med at undersøge sneen.
20 minutter efter disse billeder blev taget stod himmel og hav i et igen. Det er helt sikkert at vejene er lukkede i morgen.

Denne gang var jeg så sneet ude.......


Ikke megen sigtbarhed idag......



Datteren kørte med hjem efter skole. Vejret var nogenlunde det meste af vejen men jo længere ud på landet vi kom jo mere var vejen fyget til. Sådan noget ved man jo godt når man har boet hele sit liv på landet, alligevel blev jeg narret af den fine blå himmel.


Da vi endelig nåede til "vores vej" sådan ca 2 km fra vores hus var vejen lukket og sigtbarheden lig 0. Vi valgte at køre videre til svigerfamilien og med svogers hjælp kom vi hjem.


Flot ser det jo ud.
 Claus er nu kørt den modsatte vej, Camilla ville gerne hjem og han skulle hente noget medicin på apoteket, nu må vi se hvor længe den tur tager. Jeg er hjemme og jeg vover mig ikke ud i noget foreløbig.
Nu skal der hækles kant på babytæppet. Bare hygges og slappes af :)

onsdag den 20. marts 2013

Sneet inde igen....


Billedet her er fra igår. Vi måtte vende om og heldigvis havde sneploven så været forbi på den anden  vej. Jeg var hjemme fra skole men vi skulle ind til min datterens lejlighed, den skulle synes og nøglerne skulle afleveres. Datteren selv var på arbejde og jeg selv havde jo have fri fra skole 13.50 så det passede fint at jeg gjorde det. Det var så lige til den snestorm kom i vejen . Men vi var heldige at vejen ud til os blev ryddet over middag.




På vejen hjem hjem fik vi svigerfar til at bane vejen først.


Her til morgen er den så gal igen. Alle de små veje er lukkede og jeg får endnu en hjemmedag. Jeg har heldigvis et par feriedage jeg kan bruge af.


Det blæser ikke så meget mere men sneen vælter ned. Jeg har talt med min svoger som kører sneploven her til morgen og han sagde alle de små veje her er lukkede og han ikke vidste hvornår de blev åbnet

mandag den 18. marts 2013

Forårs drømme på en kold mandag


Vi fik tidlig fri fra skolen idag. Elever fra Lolland begyndte at blive ringet hjem pga snestormen før middag.  Vi andre fik så også lov til at tage hjem så vi kunne nå det og ikke sne inde på skolen :)
Endnu sneer det ikke her hvor jeg bor, men begynder det først ja så er jeg sneet inde i løbet af kort tid. Det stormer jo voldsomt så der skal ikke meget sne til før det fyger til og vejene her lukker. Men lad os nu se hvor slemt det bliver.

I postkassen lå en dejlig påskehilsen fra en veninde i Californien. Øreringe og blomster frø som jeg glæder mig til at så. Min hilsen til hende er også klar til at blive sendt, men det bliver først imorgen, jeg forlader ikke min varme stue mere idag.





søndag den 17. marts 2013

Ajax + Mac D= Søndag


Igår tømte vi datterens lejlighed for møbler. Idag skulle der så gøres rent .Det er jo ingen sag når alt er væk.
 Indtil den nye lejlighed kan overtages bor datteren hos sin storebror. Hendes møbler, ja en stor del står hos os så der er ligesom fyldt op....


Lidt frokost skal det til :)


Pauserne skal også overholdes.
 Her er det så afsløret at jeg holder helt forkert på en hæklenål. Anden grydelap er på vej, faktisk for anden gang, i første forsøg blev den ca 4 masker mindre end den første...

Nu vil jeg ud og fange lidt af foråret med mit kamera, inden det hele dækkes af sne imorgen. Ja vi er blevet lovet snestorm igen igen.

fredag den 15. marts 2013

Et stk dukke tæppe


Af resterne fra baby tæppet har jeg lavet et lille dukke tæppe.


Bare almindelige oldemors firkanter men en kant af stangmasker


Nu leder jeg så med lys og lygte efter opskrifter på tøj til new born dukken. Jeg får jo fornøjelsen af vores lille Theresa i nogle sammenhængende dage både i April og Maj, og mon ikke lidt tøj ville vække glæde hos en meget glad dukke mor.

tirsdag den 12. marts 2013

Tidlig fri...


Jeg fik tidligere fri fra skolen idag end jeg havde regnet med.
Og de ekstra timer blev brugt i selskab med datteren som er ved at flytte igen igen....
Der er mange ting der skal pakkes og flyttes hen til storebror hvor den midlertidige adresse bliver indtil hun  kan overtage den nye lejlighed 


En  tur ud over markerne med hundene er det også blevet til.


Jeg hækler i Havblik fra www.tantegrøn.dk og det er ikk så ringe endda. Ikke så lækketr som Pima bomulden men rigtig godt og så findes det da i alverdens farver.

mandag den 11. marts 2013

Fint besøg fra morgenstunden

Her til morgen var der fint besøg i haven. Ca 20 m fra køkkenvinduet stod hun  og spiste.

Der måtte lidt råb til før hun gad kikke på fotografen

Hun er tydeligvis drægtig .

søndag den 10. marts 2013

Ingen uventede gæster idag...


Gevaliaen til uventede gæster er pakket væk for idag. Vi er sneet inde.....
Det er sikkert meget charmerende at bo på landet men når vi skriver Marts og vi så er sneet inde ja så ønsker jeg en bolig nærmere byen eller bare tættere på en vej som bliver ryddet.


Nå godt det er weekend og skolen ikke kalder. Idag går vi så glip af en fødselsdag med lækkerier men vi er så heldige at vi bare er inviteret til den "rigtige" fødselsdag på tirsdag :)


Fint ser det ud men synes jeg har set nok sne for denne gang.


Træet som væltede forleden er nu skåret op. Som det ses er det jo ikke fordi vi har fået voldsomt meget sne men med den storm vi har bliver det bare blæst hen hvor det generer mest muligt.


lørdag den 9. marts 2013

Formiddag


Dejlig når tiden er til at kikke lidt på de forskellige blogs rundt omkring. Lapperne som blev tilovers fra babytæppet bliver til et lille dukke tæppe.


Chai teen er dejlig varm


Så skal de bare hækles sammen :)

Har også brugt formiddagen på lidt oprydning. Har en del tøj, mest fra Noa Noa som jeg ikke bruger mere. Tænker på at sælge det men hvor......Trendsale eller er der andre som har nogle gode ideer ? 
Tøjet er str 38 - 40.  

fredag den 8. marts 2013

Hold da op hvor det stormer.....


Hernede på Sydhavsøerne her der været sus i sejlene de sidste dage.  I nat bukkede et af de gamle træer under og knækkede. Inde i skoven ligger der sikkert flere, det skal nu lige stilne lidt mere af før jeg går turen og ser efter.
I dag kommer yngste sønnen hjem fra efterskole, rart med lidt liv i huset. Det er lidt underligt at der kun er os to "gamle" til daglig. Jeg skal også lige vænne mig til at lave mad kun til 2.....

Her et billed fra "baghaven"


Babytæppet er afleveret til hæftning og jeg er igang med forskellige reste projekter, der må tages billeder af det i weekenden. En weekend som byder på familie fødselsdag både lørdag og søndag eftermiddag.

mandag den 4. marts 2013

Skønt :)


Skønt at det er lidt længere lyst om aftenen. Billedet her tog jeg igår da datteren og jeg kørte yngste sønnen tilbage på efterskolen. 


Også skønt at jeg har fået det sidste garn til baby tæppet. Datterens veninde skal nedkomme med sit første barn i næste måned men nu har jordemoderen så snakket om at hun måske ikke går tiden ud og så må jeg hellere få lavet det færdigt.